Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Είναι ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της Κάρολαϊν ο δολοφόνος της;

Γράφει ο Αννάογλου Μαργαρίτης


Σύμφωνα με νέα στοιχεία της αστυνομίας, προκύπτουν διαφορετικά δεδομένα σχετικά με την δολοφονία στα Γλυκά Νερά, από αυτά που είχε αρχικά καταθέσει ο πιλότος και σύζυγος της Κάρολαϊν. Εάν τελικά επιβεβαιώνουν και επίσημα οι πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, τότε ο σύζυγος της νεαρής Κάρολαϊν είναι ο κύριος ύποπτος των αρχών για την δολοφονία της νεαρής μητέρας.


Αναλυτικότερα, σήμερα και εκτάκτως, ο σύζυγος της νεαρής μεταφέρθηκε στην Αθήνα από την Αλόννησο και οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ, ώστε να δώσει μια ακόμη κατάθεση, εφόσον η ελληνική αστυνομία συνέλεξε καινούργια στοιχεία που αφορούν στην δολοφονία που απασχολεί έντονα την κοινωνία μας.


Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν πως κύριος ύποπτος για την δολοφονία της κοπέλας θεωρείται πλέον ο 32χρονος πιλότος, καθώς οι πρώτες του καταθέσεις, διαφέρουν έντονα από τα στοιχεία που έχει συλλέξει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Κατά Ιδιοκτησίας.


Ποια είναι τα νέα στοιχεία;


Σημείο-κλειδί αποτελεί το βιομετρικό ρολόι που φορούσε η Κάρολαϊν, καθώς σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του OPEN TV το smart watch έχει καταγράψει παλμούς της καρδιάς της 20χρονης, σε διαφορετικές ώρες από αυτές που είπε ο σύζυγός της στις πρώτες καταθέσεις του στην ελληνική αστυνομία.


Μάλιστα, πηγές της ΕΛ.ΑΣ. τονίζουν πωε ο σύζυγος είχε κληθεί στην Αθήνα από την Τετάρτη, αλλά λόγω του μνημόσυνου της Κάρολαϊν, οι αρχές περίμεναν έως και σήμερα, Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021.


Τι είχε προηγηθεί;


Στις 11 Μαΐου 2021, η ελληνική κοινωνία συγκλονίζεται από ένα έγκλημα που γνωστοποιείται από την αστυνομία. Ένας 32χρονος πιλότος στα Γλυκά Νερά ισχυρίζεται πως τρεις ληστές εισήλθαν στο σπίτι που κατοικούσε μαζί με την γυναίκα του και το παιδί τους και σκότωσε την ίδια και τον οικογενειακό σκύλο τους.


Από εκεί ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τους φερόμενους ληστές, οι οποίες, όμως, δεν κατέληγαν πουθενά. Ώσπου, φτάσαμε στην σημερινή ανακοίνωση, πως δηλαδή ο σύζυγος της Κάρολαϊν από θύμα, φέρεται να θεωρείται θύτης του εγκλήματος.


Τι θα γίνει από εδώ και πέρα και γιατί άργησε τόσο η ελληνική αστυνομία;


Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτήθηκαν γιατί η αστυνομία δεν έδρασε νωρίτερα. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε, όμως, είναι πως η αστυνομία βασίζεται σε καταθέσεις.


Έτσι, στον πρώτο γύρο καταθέσεων, με μοναδικό μαρτυρά τον σύζυγο, άρχισε να ψάχνει με βάση τα δεδομένα και στοιχεία που τους έδωσε. Μετά, λοιπόν, από τις πρώτες καταθέσεις οδηγήθηκαν στο οργανωμένο έγκλημα.


Τις τελευταίες ημέρες, όμως, έπειτα από ευρήματα στις κάμερες, το κινητό και το smart watch, οι έρευνες στρέφονται προς τον σύζυγος της νεαρής Κάρολαϊν, ο οποίος έχει μετατραπεί σε φερμένο θύτη και δίνει καταθέσεις στην ελληνικά αστυνομία στο κτήριο της ΓΑΔΑ.


Για περισσότερες πληροφορίες, το InfotainmentWise θα ενημερώνει το παρόν άρθρο, ώστε να ενημερώνεστε για κάθε νέα εξέλιξη πάνω στο έγκλημα (ίσως και γυναικοκτονία) που έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία.


Για περισσότερες πληροφορίες

174 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων