Ναρκωτικές Ουσίες Βρέθηκαν στον Οργανισμό της Δεκάχρονης Μαρκέλλας

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις από την τοξικολογική εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύθηκαν σήμερα, στον οργανισμό της δεκάχρονης Μαρκέλλας βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες.


Πιο αναλυτικά, στον οργανισμό της δεκάχρονης Μαρκέλλας βρέθηκαν δύο ναρκωτικές ουσίες, οι οποίες ανήκουν στην κατηγορία των ψυχοτρόπων ουσιών. Σύμφωνα με τα τοξικολογικά αποτελέσματα, οι ουσίες αυτές χορηγήθηκαν στην Μαρκέλλα πρόσφατα, αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τον ακριβή χρόνο. Είναι αρκετά πιθανό, η λήψη ναρκωτικών φαρμάκων να ευθύνεται και για την εικόνα σύγχυσης που παρουσίασε η ίδια αμέσως μετά τον εντοπισμό της και κατά τις πρώτες συνομιλίες με τους παιδοψυχολόγους και αστυνομικούς.


Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της φερόμενης γυναίκας που ευθύνεται για την απαγωγή της δεκάχρονης Μαρκέλλας. Παράλληλα, συνεχίζεται η έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων στο συγγενικό περιβάλλον της δεκάχρονης ώστε να εκτιμηθούν οι μελλοντικές συνθήκες διαβίωσής της. Ο μεγάλος αδερφός της Μαρκέλλας φαίνεται πως διεκδικεί την επιμέλεια της μικρής, εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα με την επιμέλεια των γονέων.


Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι στο InfotainmentWise και τα Social Media του.


Πηγή Φωτογραφίας: https://www.ethnos.gr/
76 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων