Τι είναι η Area 51 και γιατί εκατομμύρια άνθρωποι θέλουν να εισβάλλουν σε αυτήν;

Έγινε ενημέρωση: 4 Απρ 2020

Μόλις χθες ήταν προγραμματισμένη η "εισβολή" εκατομμυρίων ανθρώπων στην Περιοχή 51, μια στρατιωτική βάση στην Νεβάδα των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου δεν επιτρέπεται η είσοδος σε κανέναν πολίτη, πέρα από τους εργαζόμενους της μυστικής αυτής δομής. Η ιδέα για την παράνομη είσοδο στην στρατιωτική αυτή βάση ξεκίνησε λίγους μήνες πριν, όταν μια εκδήλωση στο Facebook δημιουργήθηκε για αυτόν τον σκοπό. Λόγω της μεγάλης συμμετοχής και θετικής ανταπόκρισης, πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν πως θα υπάρξει μεγάλη συμμετοχή στην χθεσινή συγκέντρωση. Όπως δείχνουν, όμως, τα γεγονότα η συμμετοχή ήταν πολύ μικρή και καθόλα βίαιη. Μερικές δεκάδες κόσμου μαζεύτηκαν έξω από την βάση, χωρίς να προχωρήσουν σε παράνομη εισβολή. Τι είναι, όμως, η περιοχή 51 και γιατί υπάρχει τόση μυστικοπάθεια γύρω από αυτήν;
Η Περιοχή 51 είναι μια μεγάλη έκταση μέσα στην οποία στεγάζεται μια μυστική στρατιωτική βάση. Η ύπαρξή της είναι γνωστή εδώ και αρκετές δεκαετίες, αλλά η CIA αναγνώρισε επίσημα την ύπαρξή της μόλις το 2013. Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως μέσα στην βάση αυτή καλλιεργείται εξωγήινη ζωή, ενώ αρκετοί είναι και αυτοί που θεωρούν ότι μέσα στην βάση, οι μυστικές υπηρεσίες προσπαθούν να κατασκευάσουν υπερσύγχρονα αεροσκάφη, παρόμοια με UFO's. Η πιο ενδιαφέρουσα πλευρά της μελέτης αυτής της περιοχής είναι η πιθανή δημιουργία και ύπαρξη εξωγήινων οργανισμών μέσα σε αυτήν.


Αρχικά, η "Area 51" ξεκίνησε ως βάση της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας, όπου κατασκευάζονταν υπερσύγχρονα αεροσκάφη για να έχει η Αμερικανική Αεροπορία υπεροχή σε σχέση με τα υπόλοιπα κράτη. Μπορούμε, μόνο, να υποθέσουμε πως πολλά από τα "μυστικά" αεροσκάφη που παρατηρούμε ανά καιρούς στον ουρανό και χαρακτηρίζονται ως UFO, είναι προϊόντα της μυστικής αυτής βάσης. Το "ενδιαφέρον" κομμάτι της ιστορίας ξεκινά το έτος 1989, όταν ένας πληροφοριοδότης με το όνομα Bob Lazar έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο ειδησεογραφικό δίκτυο KLAS. Σε αυτήν την συνέντευξη αναφέρει πως τα σκάφη και η αεροπορική τεχνολογία που μελετάται είναι εξωγήινη και πέρα από την "ξένη" σε εμάς τεχνολογία, οι μυστικές υπηρεσίες εγκλωβίζουν και μελετούν εξωγήινους.


Την δεκαετία του 1980 οι φήμες για ύπαρξη εξωγήινης ζωής στην Περιοχή 51 οξύνθηκαν έπειτα από την έκδοση ενός βιβλίου με τίτλο "The Roswell Incident". Το βιβλίο μελετά και αναλύει την θέαση ενός περίεργου ιπτάμενου αντικειμένου το 1947 που οι τότε στρατιωτικές δυνάμεις αναγνώρισαν ως "ιπτάμενο μελετητή καιρού". 40 χρόνια μετά αναγκάστηκαν έπειτα από πιέσεις να παραδεχτούν πως επρόκειτο για "παρατηρητή πυρηνικής ενέργειας". Πολλοί ήταν αυτοί που θεωρούσαν ότι πίσω από αυτό το γεγονός κρύβεται εξωγήινη τεχνολογία. Άλλες θεωρίες συνωμοσίας περιλαμβάνουν πληροφορίες, όπως ότι η Area 51 χτίστηκε με την βοήθεια εξωγήινων ή πως οι μυστικές υπηρεσίες κρατούν αιχμάλωτους εξωγήινους τους οποίους ταΐζουν με μικρά βρέφη για να τους κρατήσουν στην ζωή.


Το Σήμερα
Φτάνουμε, λοιπόν, στο σήμερα και στην εκδήλωση "Storm Area 51", η οποία πραγματοποιήθηκε χθες. Ο διοργανωτής της, Matty Roberts, δήλωσε βλέποντας την τεράστια έκταση που πήρε το γεγονός, ότι το ξεκίνησε ως ένα αστείο. Παρατηρώντας, όμως, το τεράστιο ενδιαφέρον κατανοούμε πως το ενδιαφέρον για την μυστική αυτή βάση συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Εκατομμύρια άνθρωποι στο κόσμο αναρωτιούνται για το περιεχόμενο της στρατιωτικής βάσης στην έρημο της Νεβάδα. Ένα είναι σίγουρο... Η εξαιρετικά υψηλή μυστικοπάθεια που κυκλώνει την περιοχή αυτή κάνει ολοένα και περισσότερους ανθρώπους να θεωρούν σίγουρο ότι μέσα στην Περιοχή 51 πραγματοποιούνται μυστικές μελέτες που δεν πρέπει να δουν το φως της δημοσιότητας, είτε πρόκειται για εξωγήινους είτε πρόκειται για κάτι άλλο.

75 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων